Ingrediënten
-
2 Biesftuk
-
400 gram Champignons
-
1 Pain de boulogne
-
3 eetlepels Sojasaus
-
3 eetlepels Balsamico Cremaceto
-
2 eetlepels Olijfolie
-
3 tenen Knoflook
-
Rozemarijn
-
Peper
-
Zout
Instructies
Champignon komt van het Franse woord voor paddenstoel en is afgeleid van het Latijnse campinio dat klokje betekent.
Stappen
1
Klaar
|
Hak de knoflook fijn en snijd de champignons in eetbare stukken. |
2
Klaar
|
Breng op smaak met peper en zout en meng alles goed door elkaar zodat de champignons goed bedekt zijn met de marinade. |
3
Klaar
|
Steek de barbecue aan en laat deze opwarmen tot ongeveer 150 °C. Zet de pan op de barbecue en laat een minuut of 15 staan. Roer regelmatig. |
4
Klaar
|
Snijd het brood over de lengte door de helft en grill deze samen met de biefstuk. Let op, brood verbrand snel op de barbecue. |