Achtergrond afbeelding

Struisvogelbiefstuk

Delen op sociale media:

Of je kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

4 Struisvogelbiefstuk
Pink devil rub
3 eetlepels Appelstroop
1 eetlepel Balsamicoazijn
1 eetlepel Mosterd
2 eetlepels Olijfolie

Toevoegen aan je favoriete recepten

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kenmerken:

    Ingrediënten

    Instructies

    Delen

    Het vlees is erg mals, als jet het goed bereid. Verder kenmerkt is de smaak van struisvogelbiefstuk zoet en heeft wel wat weg van ossenhaas.

    Stappen

    1
    Klaar

    Laat de struisvogelbiefst ukken op kamertemperatuur komen, dep ze droog met keukenpapier en bestrooi deze met de pink devil rub. Laat de rub minimaal 20 minuten intrekken.

    2
    Klaar

    Meng ondertussen de olijfolie, balsamico, mosterd en appelstroop door elkaar, dit gaat het makkelijkste als je de saus warm laat worden.

    3
    Klaar

    Zet de barbecue aan en laat deze opwarmen tot 220 °C. De struisvogel grillen we direct, ongeveer 2 a 3 minuutjes per kant voor medium.

    4
    Klaar

    Snijd de struisvogel vervolgens in dunne plakjes en giet er een streepje saus overheen.

    Erik

    Grill master in wording. Ik heb een hekel aan recepten met gecompliceerde technieken en ingrediënten die nergens te vinden zijn. Om maar te zwijgen over peperdure barbecues en accessoires. Ik hou van eenvoud met de wauw factor.

    Recept recensies

    Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het formulier hieronder om jouw recensie te schrijven
    Studio BBQ - Kipspiezen licor 43
    vorige
    Kipspiezen in licor 43
    Studio BBQ - Spruitjes met bacon
    volgende
    Spruitjes met bacon