Achtergrond afbeelding

S’mores

Delen op sociale media:

Of je kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Porties aanpassen:
275 gram Marshmallows
200 gram Aardbeien
50 gram Melkchocolade
Theebiscuits
Extra benodigdheden
Gietijzeren pan (skillet)
Aluminiumfolie

Toevoegen aan je favoriete recepten

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kenmerken:
  • Fingerfood
  • Kinderen
Keuken:

Ingrediënten

  • Extra benodigdheden

Instructies

Delen

De naam “s’mores” is een afkorting van “some more”, je laat het er nooit bij eentje.

Stappen

1
Klaar

Steek de barbecue aan en laat de temperatuur oplopen tot zo'n 180 graden.

Snijd of rasp de chocolade in kleine stukjes en vul de bodem van de skillet met marshmallows.

Verdeel de chocolade over de marshmallows en zet de skillet op je barbecue en sluit het deskel.

2
Klaar

Was ondertussen de aardbeien en snijd deze in vieren. Als de marshmallows zacht zijn steek je de theebiscuitjes in de pan bij de marshmallows en verdeel
je de aarbeien. Het enige dat je nu nog moet doen is de hele pan leegeten.

3
Klaar

Heb je geen skillet? Geen paniek, pak een stukje aluminiumfolie en leg daar een theebiscuit op, bedek deze met chocolade en een marshmallow en maak het
torentje compleet met nog een theebiscuit. Vouw het pakketje goed dicht en zet deze op de barbecue. Als je op het pakketje drukt en hij veert niet terug
is je s'mores goed.

Erik

Grill master in wording. Ik heb een hekel aan recepten met gecompliceerde technieken en ingrediënten die nergens te vinden zijn. Om maar te zwijgen over peperdure barbecues en accessoires. Ik hou van eenvoud met de wauw factor.

Recept recensies

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het formulier hieronder om jouw recensie te schrijven
StudioBBQ - Aardappelschotel
vorige
Aardappelschotel
Studio BBQ - Pulled pork
volgende
Pulled pork