Achtergrond afbeelding

Pizza Breekbrood

Delen op sociale media:

Of je kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Porties aanpassen:
1 Pizzadeeg rol met tomatensaus, kant en klaar
100 gram Salami Flinterdun
100 gram Geraspte kaas
4 eetlepels Italiaanse kruiden
Olijfolie
Extra benodigdheden
Gietijzeren pan (skillet)

Toevoegen aan je favoriete recepten

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kenmerken:
  • Fingerfood
  • Kinderen
Keuken:

Ingrediënten

  • Extra benodigdheden

Instructies

Delen

Lekkere pizzarolletjes gemaakt van pizzadeeg en geserveerd als brooddeeg.

Stappen

1
Klaar

Steek de barbecue aan en laat deze opwarmen tot 220 °C. Zorg voor een indirecte zone.

2
Klaar

Rol het pizzadeeg uit en bestrijk deze met tomatensaus. Verdeel de salami en strooi er ruim geraspte kaas en italiaanse kruiden overheen. Bewaar wel wat voor de finishing touch.
Rol het deeg vervolgens weer op en snijd er plakken van ongeveer 3 a 4 cm dik van.

3
Klaar

Vet nu de pan pan in met de olijfolie en vul deze met de pizzarolletjes. Strooi op het laatst de achtergehouden geraspte kaas en een beetje Italiaanse kruiden over.
Let er wel op dat je een pan gebruikt die tegen de hitte van de barbecue kan!

4
Klaar

Zet de pan op het indirecte gedeelte van de barbecue en sluit het deksel. Bak het pizza breekbrood nu in ongeveer 20 minuutjes goudbruin en gaar.

5
Klaar

Haal de pan van de BBQ let op, deze is heel heet en ga met een mesje langs de randen van het breekbrood.

Erik

Grill master in wording. Ik heb een hekel aan recepten met gecompliceerde technieken en ingrediënten die nergens te vinden zijn. Om maar te zwijgen over peperdure barbecues en accessoires. Ik hou van eenvoud met de wauw factor.

Recept recensies

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het formulier hieronder om jouw recensie te schrijven
Studio BBQ - Hachee
vorige
Hachee
Studio BBQ - Entrecote
volgende
Entrecote