Achtergrond afbeelding

Kruidenboter
Boter bevat vitamine A, E én D. Mooi meegenomen toch?

Kruidenboter

Delen op sociale media:

Of je kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

250 gram Roomboter (ongezouten)
2 eetlepels Citroensap
30 gram Peterselie
2 eetlepels Bieslook
1 eetlepel Crème Fraiche
5 tenen Knoflook
Zout
Peper

Toevoegen aan je favoriete recepten

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Ingrediënten

Instructies

Delen

Kruidenboter uit de supermarkt is makkelijk en lekker. Wil je het nog lekkerder en een echte grillmaster zijn? Maak ‘m zelf!

Stappen

1
Klaar

Laat de boter op kamertempratuur komen

2
Klaar

Spoel een kom om met heet water. Roer de boter in de kom los met een lepel die je telkens in heet water doopt. Voeg tijdens het roeren regelmatig een druppel citroensap toe. Ga door tot de boter blank en zalfachtig is.

3
Klaar

Snijd de peterselie en de bieslook fijn, Mix de kruiden met de crème fraiche door de boter. Pers de knoflook uit boven de boter en roer alles goed door elkaar. Voeg naar smaak peper en zout toe.

4
Klaar

Laat de boter een uur opstijven in de koelkast.

Erik

Grill master in wording. Ik heb een hekel aan recepten met gecompliceerde technieken en ingrediënten die nergens te vinden zijn. Om maar te zwijgen over peperdure barbecues en accessoires. Ik hou van eenvoud met de wauw factor.

Recept recensies

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het formulier hieronder om jouw recensie te schrijven
vorige
Studio BBQ Basis Rub
volgende
Hamburger