Achtergrond afbeelding

Knoflookbrood

Delen op sociale media:

Of je kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Porties aanpassen:
1 Turks brood
2 teentjes Knoflook
30 ml Olijfolie
Peper en zout

Toevoegen aan je favoriete recepten

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kenmerken:
  • Fingerfood
  • Kinderen
  • Vegetarisch
Keuken:

Ingrediënten

Instructies

Delen

De onofficiële titel van de knoflookhoofdstad van de wereld wordt gehouden door de Spaanse stad Las Pedroneras.

Stappen

1
Klaar

Giet de olijfolie in een schaaltje en pers de knoflook, voeg naar smaak peper en zout toe en roer dit goed door elkaar.

2
Klaar

Snijd het brood in een aantal stukken en halveer deze door het midden. Smeer op het zachte gedeelte het mengsel.

3
Klaar

Waarschijnlijk staat je barbecue al aan, een richttempratuur is voor de lekkere bijgerecht niet nodig.

Leg het brood met de besmeerde kant op de gril en check regelmatig of het brood al klaar is. Door de hitte van de barbecue verdampt het vocht snel wat in het brood zit en daardoor brand het snel aan, aandacht erbij houden dus.

De andere kant van het brood kun je ook roosteren.

4
Klaar

Rudo

Ik ben een gelegenheidsbarbecueër, altijd wel een goed stuk vlees in de koelkast en mijn barbecue staat sneller aan dan jij met je ogen kunt knipperen.

Recept recensies

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het formulier hieronder om jouw recensie te schrijven
StudioBBQ - Spareribs
vorige
Spareribs
StudioBBQ - Picanha
volgende
Picanha