https://studiobbq.nl
  • Login
  • Registreer
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Zoeken op ingrediënten
    • Categorieën
  • BBQ Kalender
  • Tips & tricks
  • Stuur recept
  • Over ons
  • Contact
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Zoeken op ingrediënten
    • Categorieën
  • BBQ Kalender
  • Tips & tricks
  • Stuur recept
  • Over ons
  • Contact

Ingrediënt: Olijfolie

Spruitjes met bacon

Bereidingstijd: 30 min
  • Kerst
    Spruitjes bevatten 2 tot 3 keer meer vitamine C dan sinaasappelen! Super gezond dus.
    Lees verder

    Struisvogelbiefstuk

    Bereidingstijd: 35 min
    • Kerst
    • Frankrijk Frankrijk
    Het vlees is erg mals, als jet het goed bereid. Verder kenmerkt is de smaak van struisvogelbiefstuk zoet en heeft wel wat weg van ossenhaas.
    Lees verder

    Toast biefstuk en champignons

    Bereidingstijd: 30 min
    • Kerst
    • Frankrijk Frankrijk
    Champignon komt van het Franse woord voor paddenstoel en is afgeleid van het Latijnse campinio dat klokje betekent.

    Pizza Breekbrood

    Bereidingstijd: 30 min
    • Kerst
    • Italië Italië
    Lekkere pizzarolletjes gemaakt van pizzadeeg en geserveerd als brooddeeg.
    BBQStore NederlandRandalls

    Gamba’s met Aioli

    Bereidingstijd: 30 min
    • Kerst
    Aïoli spreek je uit als ajolie. Aliejolie is niet goed. Net als quinoa = kienwah. Kienowah bestaat niet.

    T-Bone Whisky Roomboter

    Bereidingstijd: 40 minuten
    • Kerst
    De T-Bone dankt zijn naam aan het T-vormige bot dat in het midden van het vlees zit. Dit T-vormige botje...

    Cote de Boeuf

    Bereidingstijd: 1 uur en 30 minten
    • Steaks
    • Amerika Amerika
    Côte de boeuf, ook wel bekend als ribeye op de been, is een stuk rundvlees afkomstig van de lendenstreek van het rund.
    Lees verder

    Pulled pork

    Bereidingstijd: 7 uur en 15 min
    • Basis
    • Amerika Amerika
    Pulled pork wordt vaak geserveerd op zachte broodjes, zoals hamburgerbroodjes of maïsbroodjes, en kan worden opgediend met coleslaw, plakjes augurk of uienringen.
    Lees verder

    Spareribs Honey Glaze

    Bereidingstijd: 6 uur 15 min
    • Basis
    • Amerika Amerika
    De zoete smaak van honing past perfect bij de stevige smaak van spareribs.

    Picanha

    Bereidingstijd: 2 uur en 40 min
    • Steaks
    Het gebruik van een kernthermometer is absoluut noodzakelijk bij het bereiden van Picanha. Het is een groot stuk vlees is en...

    Knoflookbrood

    Bereidingstijd: 7 min
    • Bijgerechten
    • Spanje Spanje
    De onofficiële titel van de knoflookhoofdstad van de wereld wordt gehouden door de Spaanse stad Las Pedroneras.

    Spareribs

    Bereidingstijd: 6 uur 15 min
    • Basis
    • Amerika Amerika
    Wat wij kennen in Nederland kennen als spareribs zijn ribs gesneden van het gedeelte tegen de lende, vlakbij de ruggengraat....

    Pita Ribfingers

    Bereidingstijd: 2 uur 15 min
    • Bijgerechten
    • Spanje Spanje
    Iberico Ribfingers – ook wel bekend onder de naam Carne de Castilla – zijn gemarmerde stukjes vlees die een voor een worden versneden uit het befaamde Cerdo Iberico oftewel “Iberisch...
    Lees verder

    Sate met satesaus

    Bereidingstijd: 30 min
    • Kip
    • Indonesië Indonesië
    Saté is een populaire streetfood in Indonesië en staat bekend om zijn heerlijke smaak en de karakteristieke marinade van kruiden en specerijen.
    Lees verder

    Procureur steaks

    Bereidingstijd: 3 uur en 10 minuten
    • Steaks
    • Amerika Amerika
    De varkensprocureur is een voordelig stuk vlees waar je een heerlijke maaltijd van kan maken. Van varkensprocureur kan je veel...
    STUDIO BBQ - BBQ STORE

    Categorieën

    Basis

    Basis

    Bijgerechten

    Bijgerechten

    Burgers

    Burgers

    Kerst

    Kerst

    Kip

    Kip

    Nagerecht

    Nagerecht

    Steaks

    Steaks

    Tips & tricks

    Tips & tricks

    Vegetarisch

    Vegetarisch

    Vis

    Vis

    Keukens

    Amerika

    Amerika

    Duitsland

    Duitsland

    Frankrijk

    Frankrijk

    Indonesië

    Indonesië

    Italië

    Italië

    Nederland

    Nederland

    Spanje

    Spanje

    Zweden

    Zweden

    • ALGEMENE VOORWAARDEN
    • PRIVACYBELEID
    • CONTACT

    STUDIO BBQ IS AN INITIATIVE OF FACTORY 6 MEDIA HOUSE | © 2025 ALL RIGHTS RESERVED | BEELD EN TEKST MOGEN NIET ZONDER SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING OVERGENOMEN WORDEN.