Entrecote
In tegenstelling tot gewone biefstuk, heeft de entrecote een rand vet. Dit geeft smaak aan het vlees en het blijft hierdoor ook erg mals
Pizza Breekbrood
Lekkere pizzarolletjes gemaakt van pizzadeeg en geserveerd als brooddeeg.
Hachee
Hachee is een stoofpotje met runderstoofvlees, uien en zuur van azijn of wijn. Hachee komt van het Franse woord ‘hacher’, dat hakken betekent. In de 17e eeuw at men vaak...
Hertenbiesftuk
Het is het meest malse stukje vlees van het hert omdat het een “niet-werkende-spier” is. Dit betekent dat de spier weinig gebruikt wordt bij activiteit.
Gamba’s met Aioli
Aïoli spreek je uit als ajolie. Aliejolie is niet goed. Net als quinoa = kienwah. Kienowah bestaat niet.
T-Bone Whisky Roomboter
De T-Bone dankt zijn naam aan het T-vormige bot dat in het midden van het vlees zit. Dit T-vormige botje vormt een scheiding tussen twee stukken vlees, de entrecôte en...