Ibericorack
Iberico varkensvlees komt van een varken met een autochtoon ras. Het behoort exclusief toe aan het Iberisch schiereiland. Het Iberico varkensvlees heeft zijn kwaliteit te danken aan het klimaat ,...
Portobello pastijtje met champignonragout
Een portobello is niets anders dan een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon. De smaak is wel wat sterker dan die van kastanjechampignon.
Beenham honing mosterd
Beenham is een soort ham met gezouten vlees van het dikke deel van de achterbil van een varken. De naam verwijst naar het feit dat het been nog aanwezig is in...
Spruitjes met bacon
Spruitjes bevatten 2 tot 3 keer meer vitamine C dan sinaasappelen! Super gezond dus.
Struisvogelbiefstuk
Het vlees is erg mals, als jet het goed bereid. Verder kenmerkt is de smaak van struisvogelbiefstuk zoet en heeft wel wat weg van ossenhaas.
Kipspiezen in licor 43
Licor 43 heeft haar naam te danken aan de 43 ingrediënten die in de likeur zitten. Onder deze ingrediënten, die overigens allemaal natuurlijk zijn, bevinden zich onder andere sap van...
Ossenhaas rollade
Knoflook werd ruim 5000 jaar geleden, in Azië ontdekt. Al snel nam de populariteit van het product toe en verspreidde zich in de loop der eeuwen over de hele wereld.
Hasselback aardappelspiezen
De Hasselback ontleent zijn naam aan het restaurant Hasselbacken in Stockholm. In de achttiende eeuw introduceerde de kok van dit Zweedse restaurant dit heerlijke recept
Kaneelbroodjes
Kaneel is een specerij waarvan de naam afkomstig is van het Latijnse woord ‘canella’, wat rolletje betekent.
Toast biefstuk en champignons
Champignon komt van het Franse woord voor paddenstoel en is afgeleid van het Latijnse campinio dat klokje betekent.