https://studiobbq.nl
  • Login
  • Registreer
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Zoeken op ingrediënten
    • Categorieën
  • BBQ Kalender
  • Tips & tricks
  • Stuur recept
  • Over ons
  • Contact
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Zoeken op ingrediënten
    • Categorieën
  • BBQ Kalender
  • Tips & tricks
  • Stuur recept
  • Over ons
  • Contact

Ibericorack

Bereidingstijd: 1 uur en 25 minuten
  • Kerst
  • Amerika Amerika
Iberico varkensvlees komt van een varken met een autochtoon ras. Het behoort exclusief toe aan het Iberisch schiereiland. Het Iberico varkensvlees heeft zijn kwaliteit te danken aan het klimaat ,...

Portobello pastijtje met champignonragout

Bereidingstijd: 25 min
  • Kerst
    Een portobello is niets anders dan een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon. De smaak is wel wat sterker dan die van kastanjechampignon.

    Beenham honing mosterd

    Bereidingstijd: 2 uur
    • Kerst
      Beenham is een soort ham met gezouten vlees van het dikke deel van de achterbil van een varken. De naam verwijst naar het feit dat het been nog aanwezig is in...

      Spruitjes met bacon

      Bereidingstijd: 30 min
      • Kerst
        Spruitjes bevatten 2 tot 3 keer meer vitamine C dan sinaasappelen! Super gezond dus.
        BBQStore NederlandRandalls

        Struisvogelbiefstuk

        Bereidingstijd: 35 min
        • Kerst
        • Frankrijk Frankrijk
        Het vlees is erg mals, als jet het goed bereid. Verder kenmerkt is de smaak van struisvogelbiefstuk zoet en heeft wel wat weg van ossenhaas.

        Kipspiezen in licor 43

        Bereidingstijd: 4 uur en 20 minuten
        • Kerst
        Licor 43 heeft haar naam te danken aan de 43 ingrediënten die in de likeur zitten. Onder deze ingrediënten, die overigens allemaal natuurlijk zijn, bevinden zich onder andere sap van...

        Ossenhaas rollade

        Bereidingstijd: 1 uur en 20 minuten
        • Kerst
        Knoflook werd ruim 5000 jaar geleden, in Azië ontdekt. Al snel nam de populariteit van het product toe en verspreidde zich in de loop der eeuwen over de hele wereld.

        Hasselback aardappelspiezen

        Bereidingstijd: 55 minuten
        • Kerst
          De Hasselback ontleent zijn naam aan het restaurant Hasselbacken in Stockholm. In de achttiende eeuw introduceerde de kok van dit Zweedse restaurant dit heerlijke recept

          Kaneelbroodjes

          Bereidingstijd: 40 min
          • Kerst
            Kaneel is een specerij waarvan de naam afkomstig is van het Latijnse woord ‘canella’, wat rolletje betekent.

            Toast biefstuk en champignons

            Bereidingstijd: 30 min
            • Kerst
            • Frankrijk Frankrijk
            Champignon komt van het Franse woord voor paddenstoel en is afgeleid van het Latijnse campinio dat klokje betekent.

            Entrecote

            Bereidingstijd: 1 uur en 30 minten
            • Kerst
            • Amerika Amerika
            In tegenstelling tot gewone biefstuk, heeft de entrecote een rand vet. Dit geeft smaak aan het vlees en het blijft hierdoor ook erg mals

            Pizza Breekbrood

            Bereidingstijd: 30 min
            • Kerst
            • Italië Italië
            Lekkere pizzarolletjes gemaakt van pizzadeeg en geserveerd als brooddeeg.

            Hachee

            Bereidingstijd: 3 uur en 20 minuten
            • Kerst
              Hachee is een stoofpotje met runderstoofvlees, uien en zuur van azijn of wijn. Hachee komt van het Franse woord ‘hacher’, dat hakken betekent. In de 17e eeuw at men vaak...

              Hertenbiesftuk

              Bereidingstijd: 25 min
              • Kerst
              Het is het meest malse stukje vlees van het hert omdat het een “niet-werkende-spier” is. Dit betekent dat de spier weinig gebruikt wordt bij activiteit.

              Gamba’s met Aioli

              Bereidingstijd: 30 min
              • Kerst
              Aïoli spreek je uit als ajolie. Aliejolie is niet goed. Net als quinoa = kienwah. Kienowah bestaat niet.

              T-Bone Whisky Roomboter

              Bereidingstijd: 40 minuten
              • Kerst
              De T-Bone dankt zijn naam aan het T-vormige bot dat in het midden van het vlees zit. Dit T-vormige botje vormt een scheiding tussen twee stukken vlees, de entrecôte en...

              Ham Pineapple Honey Glaze

              Bereidingstijd: 4 uur en 30 minuten
              • Kerst
              • Amerika Amerika

              Stoofperen

              Bereidingstijd: 4 uur en 20 minuten
              • Kerst

              Kerststol

              Bereidingstijd: 2 uur en 30 min
              • Kerst
                STUDIO BBQ - BBQ STORE

                Categorieën

                Basis

                Basis

                Bijgerechten

                Bijgerechten

                Burgers

                Burgers

                Kerst

                Kerst

                Kip

                Kip

                Nagerecht

                Nagerecht

                Steaks

                Steaks

                Tips & tricks

                Tips & tricks

                Vegetarisch

                Vegetarisch

                Vis

                Vis

                Keukens

                Amerika

                Amerika

                Duitsland

                Duitsland

                Frankrijk

                Frankrijk

                Indonesië

                Indonesië

                Italië

                Italië

                Nederland

                Nederland

                Spanje

                Spanje

                Zweden

                Zweden

                • ALGEMENE VOORWAARDEN
                • PRIVACYBELEID
                • CONTACT

                STUDIO BBQ IS AN INITIATIVE OF FACTORY 6 MEDIA HOUSE | © 2025 ALL RIGHTS RESERVED | BEELD EN TEKST MOGEN NIET ZONDER SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING OVERGENOMEN WORDEN.