Ingrediënten
-
1 Pizzadeegrol met tomatensaus, kant en klaar
-
100 gram SalamiFlinterdun
-
100 gram Geraspte kaas
-
4 eetlepels Italiaanse kruiden
-
Olijfolie
-
Extra benodigdheden
-
Gietijzeren pan (skillet)
Instructies
Stappen
1
Klaar
|
Steek de barbecue aan en laat deze opwarmen tot 220 °C. Zorg voor een indirecte zone. |
2
Klaar
|
Rol het pizzadeeg uit en bestrijk deze met tomatensaus. Verdeel de salami en strooi er ruim geraspte kaas en italiaanse kruiden overheen. Bewaar wel wat voor de finishing touch. |
3
Klaar
|
Vet nu de pan pan in met de olijfolie en vul deze met de pizzarolletjes. Strooi op het laatst de achtergehouden geraspte kaas en een beetje Italiaanse kruiden over. |
4
Klaar
|
Zet de pan op het indirecte gedeelte van de barbecue en sluit het deksel. Bak het pizza breekbrood nu in ongeveer 20 minuutjes goudbruin en gaar. |
5
Klaar
|
Haal de pan van de BBQ let op, deze is heel heet en ga met een mesje langs de randen van het breekbrood. |