Ingrediënten
-
1 Turks brood
-
2 teentjes Knoflook
-
30 ml Olijfolie
-
Peper en zout
Instructies
De onofficiële titel van de knoflookhoofdstad van de wereld wordt gehouden door de Spaanse stad Las Pedroneras.
Stappen
1
Klaar
|
Giet de olijfolie in een schaaltje en pers de knoflook, voeg naar smaak peper en zout toe en roer dit goed door elkaar. |
2
Klaar
|
Snijd het brood in een aantal stukken en halveer deze door het midden. Smeer op het zachte gedeelte het mengsel. |
3
Klaar
|
Waarschijnlijk staat je barbecue al aan, een richttempratuur is voor de lekkere bijgerecht niet nodig. Leg het brood met de besmeerde kant op de gril en check regelmatig of het brood al klaar is. Door de hitte van de barbecue verdampt het vocht snel wat in het brood zit en daardoor brand het snel aan, aandacht erbij houden dus. De andere kant van het brood kun je ook roosteren. |
4
Klaar
|
|