Ingrediënten
-
500 gram Rundergehakt
-
180 gram Parmaham
-
100 gram Kastanjechampignons
-
50 gram Paneermeel
-
1 Rode ui
-
2 teentjes Knoflook
-
20 ml Sojasaus
-
20 ml Worcestersaus
-
30 ml BarbecuesausWij gebruiken Jack Daniel barbecuesaus.
-
Peper en zout
Instructies
Een geweldige snack voor je volgende barbecuefeest, parmaham bommetjes! Deze heerlijke gehaktballetjes zijn perfect voor de barbecue, ze zijn gemakkelijk te maken en zitten boordevol smaak.
Stappen
1
Klaar
|
Pel en snipper de ui zo klein mogelijk. Maak de champignons goed schoon en snijd ook deze zo klein mogelijk. Meng dit met het gehakt en pers de knoflook. Voeg de worcestershire en sojhasaus toe en meng alles goed door elkaar. Vervolgens voeg je de paneelmeel toe bij het gehaktmengsel zodat het iets droger aanvoelt. |
2
Klaar
|
Draai van het gehaktmengsel bolletjes die in je handpalm passen en pak deze in met de plakjes parmaham. |
3
Klaar
|
Steek je barbecue aan en laat deze opwarmen tot 180 °C. |
4
Klaar
|
Laat de parmaham bommetjes ongeveer 10 minuten indirect gaar worden, keer ze regelmatig. |
5
Klaar
|
Schenk er een klein beetje barbecuesaus overheen en eet smakelijk! |